No Promises

Assalamualaikum :)

Vdeo clip dia yg buat aku tersuka lagu ni. Kalau tgok mybe orang akan faham kenapa kan. wlaupun tak sama dgn apa yg aku lalui. tp hati aku terasa tgk vdeo ni. Ntah aku skrg mmg cepat terase lagi2 hal mcm ni. ish, dah nak tua dah aku ni.. yela, dah lame tak wat entry sesedih.



I don’t wanna run away, 
baby you’re the one I need tonight
No promises.
Baby, now I need to hold you tight
I just wanna die in your arms
I don’t want to run away,
 I want to stay forever, through Time and Time
No promises

Actually. aku tak tau pun lagu ni. sebab aku bukan la suka dgr lagu sgt, aku tak heran pun lagu ape hot top debabum,  aku dgr bile dlm kete jer. aku xde pun ipod, mp3, mp4 sbb aku mmg xkesah sgt pun. Kat office dulu, hari2 aku bawak nasik goreng mak aku bagi. tapi ade kakak tu hari2 pau nasik aku. hehe. Citenye, dia la yg bagi lagu ni kat aku. skrg slalu dgr lagu ni, dah promise tak nages ngn kakak tu. kite kuat! 


ni kakak yg suke pau aku nasik goreng! 
ohoii Suri Mzz, belajar masak lepas tu kawen!
ade lagi sorg geng dia jugak.
tgu la..  siap kau! hehehe :)

p/s : rindu nak gossip. rindu nak makan sesame 1jam. rindu nasik ayam. rindu mesin fax sengal tu. 


Thanks sudi bace!

1 comment:

  1. haha skang baru bolehhhh :D
    cuma nak komen rindu nasi ayam ke, rindu ayeem ayam? lalalala

    ReplyDelete